مقایسه توزیع های لینوکس و معرفی آنها بصورت کامل
مقایسه توزیع های لینوکس با سایر سیستم عامل ها
ضمن مقایسه توزیع های لینوکس با یکدیگر؛ بصورت خلاصه تفاوت توزیع های دو سیستمعامل مختلف نیز گفته شده است.
ادامه مطلب »
ضمن مقایسه توزیع های لینوکس با یکدیگر؛ بصورت خلاصه تفاوت توزیع های دو سیستمعامل مختلف نیز گفته شده است.
ادامه مطلب »
امروزه لینوکس طرفداران زیادی داره ولی خب تفاوت لینوکس و یونیکس را هنوز نمی دونند.
بعضی از مردم Unix و Linux را مترادف هم میدونند، اما این صحیح نیست.
ادامه مطلب »
ویژگی های سیستم عامل لینوکس باعث شده محبوبیت زیادی بین تمام مردم از متخصصان و حتی مردم عادی پیدا کنه.
ادامه مطلب »
سیستم عامل های رایج و معروف امروزی یک سری مراحل را برای تکامل گذرونده اند تا به نقطه ای رسیدند که الان هستند و باعث شده افراد مختلف بر اساس سلیقه و نیاز خودشون یکی از این سیستم عامل ها را انتخاب و استفاده کنند. در ادامه با تاریخچه لینوکس و یونیکس آشنا میشید که میتونه علاقه شما را به این سیستم عامل ها افزایش بده.
ادامه مطلب »
لینوکس مثل ویندوز شرکت مایکروسافت، iOS و Mac شرکت اپل، اندروید شرکت گوگل یک سیستم عامل است.
سیستم عامل در واقع نرم افزاری هستش که ارتباط بین سخت افزار وکاربر رایانه یا موبایل را فراهم می کنه.
سیستم عامل برای مدیریت منابع سیستم استفاده میشه.
لینوکس با همکاری و کمک افراد و سازمان های مختلف در سرتاسر جهان توسعه پیدا کرده و باعث شده این سیستم عامل بعنوان یکی از زیباترین و مهمترین دستاوردهایی شناخته بشه که آن را بشر با همکاری جمعی به اینجا رسونده. اگر تلاش و کار گروهی در به اشتراک گذاری اطلاعات نبود این موفقیت و محبوبیتی که لینوکس داره و در حال افزایش هم هست حاصل نمی شد. اگر علاقه مند هستید و توانایی و استعداد در این زمینه را دارید می تونید با دوره آموزش لینوکس پا به دنیای linux بزارید و جهان را برای خود و دیگران زیباتر کنید.
سیستم نامگذاری دامنه (domain name system) یا همون DNS بخش کلیدی از زیرساخت اینترنت محسوب میشه. در واقع وقتی از بالا نگاه می کنید ساده به نظر می رسه ولی وقتی بصورت عمیق بررسی کنید بسیار پیچیده میشه.
وب مستران یا همون صاحبان وب سایت ها اغلب در دنیای رکوردهای DNS غرق میشند تا مشکلات روزمره شون را حل کنند. خوشبختانه نیازی نیست که به همه این پیچیدگی ها مسلط بشید تا بتونید مدیریتشون کنید. یادگیری مفاهیم اولیه DNS، اکثر سناریوهایی که ممکنه در آینده با اون مواجه بشین را پوشش میده.
بعضی اوقات شما با ورود به یک وب سایت، یک طراحی زیبا و یا یک قابلیت و امکانات جالب و ویژه می بینید که تمایل دارید، در وب سایت خودتان آن را داشته باشید. و برای شما این سوال پیش می آید که:
از کجا بفهمیم این سایت با وردپرس ساخته شده است یا یک سیستم مدیریت محتوای دیگر؟ افزونه های استفاده شده در یک سایت طراحی شده با وردپرس چه می باشد؟ قالب مورد استفاده یک وب سایت طراحی شده با وردپرس چیست؟ ادامه مطلب »
قطعا داشتن یک ایمیل با نام دامنه سایت اختصاصی شما، اعتماد و اعتبار بیشتری دارد و در نظر مخاطب، بیشتر از سرویس های رایگان مانند جیمیل جلوه خواهد کرد.
اگر کنترل پنل هاست شما دایرکت ادمین است این آموزش را برای ساخت و مدیریت ایمیل دایرکت ادمین دنبال کنید.
اگر کنترل پنل هاست شما سی پنل است به آموزش نحوه ساخت و مدیریت ایمیل سی پنل مراجعه کنید.
در این آموزش قصد داریم نحوه اتصال ایمیل دایرکت ادمین به جیمیل را توضیح دهیم. پس با آموزش نحوه مدیریت و اتصال ایمیل دایرکت ادمین به جیمیل همراه ما باشید. اگر یک ایمیل دایرکت ادمین ندارید ابتدا با کمک آموزش نحوه ساخت ایمیل در دایرکت ادمین یک ایمیل بسازید.